Haladás

2014.11.24. 10:26

Rózsa felépült, Halmosiék sérültek

Nagy valószínűséggel Devecseri Szilárd és Halmosi Péter sem játszhat a szombati, újpesti bajnokin.

Pum András

A múlt szombati, Puskás Akadémia (0-1) elleni bajnokit sérülés miatt Rózsa Dániel, Devecseri Szilárd, Katona Máté és Medgyes Zoltán is kihagyta. Ráadásul a meccs 88. percében Harsányi kíméletlen becsúszása után Halmosi Pétert ápolni kellett, és noha a zöld-fehérek csapatkapitánya visszaállt, valószínűleg a szombati, újpesti bajnokin nem léphet pályára.

- Rózsa Dánielnek a múlt héten fájt a térde, ezért egy-két edzést és a felcsúti mérkőzést kihagyta - tudtuk meg Jakab Ferenctől, a Haladás masszőrétől. - Ám kapusunk hétfőn már teljes értékű munkát végzett. Devecseri Szilárdnak még a Sturm Graz elleni, ausztriai edzőmeccsen beszakadt a bal boka tokszalagja, azóta nem is edzett. Hétfőn megpróbálkozott a mozgással, ám abba kellett hagynia a tréninget - nem valószínű, hogy szombaton játszhat. Katona Máté a Pápa elleni Ligakupa-meccsen szenvedett részleges bokaszalag-szakadást, de vélhetően szerdán már edzésre jelentkezik. Medgyes Zoltánnak - csakúgy mint Gyurján Mártonnak -  a szeméremcsontja gyulladt be, ősszel már egyikük sem léphet pályára. Ráadásul előbbinek a héten kiveszik a torokmanduláját is. Halmosi Péternek a felcsúti bajnokin rúgták meg a bal talpcsontját, hétfőn volt röntgenen a kórházban. Törést nem mutattak ki, de csonthártyagyulladása van, és bevérzett, bedagadt a talpcsontja, és bár Cucu játszani akar szombaton, erre jelen pillanatban kevés az esély.

Halmosi Péter Harsányi belépője után vált harcképtelenné

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!