Haladás

2015.08.27. 09:09

Stef Wils: Nem lesz könnyű Békéscsabán

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás belga középhátvédje Stef Wils nyerni megy a Viharsarokba.

Pum András

A nyáron a belga Cercle Bruges-től igazolt 33 éves belső védő, Stef Wils meccsről-meccsre jobb teljesítményt nyújt, a rutinja aranyat ér, immáron a védelem egyik oszlopa. Stef az eddigi hat bajnokin végig a pályán volt. Az újonc, az őszi szezonban egy győzelem mellett öt vereséget begyűjtő, és mindhárom hazai meccsét elveszítő Békéscsaba 1912 Előre otthonában nyerni akar.

- Hiába játszunk az utolsó helyezett ellen, ez a meccs semmivel sem lesz könnyebb mint a székesfehérvári, a debreceni vagy az újpesti fellépésünk volt - mondta Stef Wils. - Papíron mi vagyunk az esélyesebbek, de ez becsapós. Mert csak úgy lehetünk sikeresek, ha legalább úgy futballozunk, olyan hozzáállással mint eddig. Hogy reális-e a harmadik helyünk? Ezzel nem foglalkozom, nem nézem éppen hol állunk a tabellán, csakis a soron következő ellenfél számít, azt kell legyőzni. Mert nekem mindegy, hogy a saját stadionunkban vagy idegenben játszunk, bárki jön szembe, én nyerni akarok. Óriási pozitívum, hogy idegenben még nem kaptunk gólt, fontos lenne az is, hogy adódó ziccereinket az eddiginél jobb százalékban váltsuk gólokra. Mint ahogy mondtam is, a három pontért utazunk Békéscsabára.

A kép csalóka: Stef Wils nem fél belemenni a párharcokba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!