Haladás

2016.05.19. 19:16

Stef Wils a légiósválogatottban

A Nemzeti Sport osztályzatai alapján a Haladás védője, Stef Wils bekerült a legjobb légiós tizenegybe. Németh Márió pedig a legjobb U21-es magyar játékosok csapatába.

Pum András

Korábban beszámoltunk a Nemzeti Sport 2015/16. évi játékosrangsoráról, melyen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás kapusa, Király Gábor végzett az élen.

A sportnapilap most az éves osztályzatok elkészítette a legjobb légiós és a legjobb U21-es tizenegyet. Előbbibe a Haladás belga belső védője, Stef Wils, utóbbiba pedig a zöld-fehérek támadója, Németh Márió került be.

A legjobb légiósok csapata a Nemzeti Sport osztályzatai alapján: Rados (Diósgyőr) - Nego (Videoton), S. Wils (Haladás), Nalepa (FTC), Ramírez (FTC) - Sesták (FTC), Lamah (FTC), Oliveira (Videoton), Fabio (Békéscsaba) - Calvente (Békéscsaba), Suljic (Újpest, Videoton).

Stef Wils nagy nyeresége a Halinak

A legjobb U21-es magyar játékosok csapata a Nemzeti Sport osztályzatai alapján: Nagy G. (Vasas) - Botka (Honvéd), Bobál D. (Honvéd), Lenzsér (Paks), Nemes (Diósgyőr) - Balogh N. (Debrecen), Nagy Á. (FTC), Németh M. (Haladás), Holender (Honvéd) - Sallai (Puskás Akadémia), Novothny (Diósgyőr).

Németh Márió jó szezont futott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!