Haladás

2015.12.01. 19:44

Százötven százalék kell a Debrecen ellen

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás egyszeres válogatott védője, Bosnjak Predrag szerint már a bemelegítéstől kezdve egészen a lefújásig mindenre oda kell figyelni a DVSC ellen.

Pum András

Valamennyi bajnokin kezdőként lépett pályára a 2015/16-os bajnokságban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás bal oldali védője, Bosnjak Predrag. A szerb-magyar futballista elismeri, legutóbb gyengén muzsikált a csapat az Újpest (0-3) ellen, ahhoz, hogy a szerda esti, Debrecen elleni meccsen három ponttal gazdagodjon a csapat, apait-anyait bele kell adni.

- Az Újpest ellen nemcsak egy-két játékos, hanem mindannyian gyengén teljesítettünk, egyszerűen nem voltunk a topon – mondta Bosnjak Predrag, a zöld-fehérek 30 éves, egyszeres válogatott futballistája. – A Debrecen ellen 150 százalékot kell nyújtanunk a sikerhez. Nagyon nehéz dolgunk lesz, a Loki kerete ugyanis tele van remek játékosokkal, és erősebb csapat, mint az Újpest volt. Igaz, a formájuk viszont nem olyan jó, mint a lila-fehéreké volt. Nagyon veszélyes csatáraik  vannak, a szélsőik is jó futballisták, szélsőhátvédjeik pedig gyakran fellépnek a támadásokhoz. Nekünk hátvédeknek nem lesz könnyű dolgunk a Loki támadói ellen, ugyanakkor ha támadunk, együtt támadunk, ha pedig védekezünk, együtt védekezünk. Száz szónak is egy a vége: sosem úgy megyünk ki a pályára, hogy a döntetlen is jó lehet, ezúttal pedig pláne nyerni akarunk. Okosan, taktikusan, már a bemelegítéstől kezdve, egészen az utolsó utánig pillanatig koncentrálva kell futballozni.

Bosnjak győzelemre tör a Debrecen ellen is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!