Haladás

2015.03.14. 20:41

Szentes Lázár a közönséget (is) dicsérte

Szentes Lázár és Kondás Elemér a mérkőzést követő sajtótájékoztatón nyilatkozott.

Szentes Lázár: - Lényeges volt, hogy nem hátrányban kezdtük a meccset, és mi szereztünk vezetést. Ritkán mondok ilyet, de jó volt hallani a közönség szurkolását, a korábbi meccseken ez hiányzott. Amikor előnybe kerültünk, a csapat mellé álltak a drukkerek - ez sokat segített. A második félidőben a kiállítás miatt emberelőnybe kerültünk, így nem volt veszélyben a meccs hajrája. A beálló fiatalok olyan élményben részesültek, ami meghatározhatja további pályafutásukat. Mégegyszer mondom: lélektanilag óriási szerepe volt annak, hogy nem kaptuk, hanem rúgtuk az első gólt.

Kondás Elemér: - Tudtuk, hogy a Haladás számára élethalálharc a meccs, ennek ellenére kényelmesen kezdtünk, mire felébredtünk, késő volt. Ettől függetlenül a meccs elején akadtak lehetőségeink - a talaj miatt a rövidpasszos játékot hanyagoltuk. Ugyanakkor többször is hibáztunk a kapunk előtt a belőtt labdáknál - a szünetben több játékosom is lecserélhettem volna. Ráadásul a második Haladás-gól szöglet után született, ami ugye levédekezhető szituáció. Ellenfelünk racionálisabb futballt játszott Martínez például az első helyzetét gólra váltotta. Gratulálok a Haladásnak, megérdemelten nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!