Haladás

2015.02.23. 13:21

Szerdán szurkolói ankét

Szerda este fél hatkor tartja szezon előtti szurkolói ankétját a Szombathelyi Swietelsky Haladás NB I-es labdarúgócsapata.

haladas.hu

Szombaton 14 órakor a Diósgyőr ellen hazai pályán kezdi a tavaszi szezont a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A klub ezúttal is megtartja hagyományos, rajt előtti szurkolói ankétját.

Az ankétra február 25-én, szerdán, 17.30-kor a Tó-Vendéglőben kerül sor. A Haladás-szurkolók az ankét ideje alatt az üdítő,- sör,- és borárakra 30 százalék kedvezményt kapnak - a töményre nem.

Az ankéton részt vesznek a Szombathelyi Swietelsky-Haladás téli igazolásai, valamint az ősszel is már zöld-fehérben játszók közül néhányan. De ott lesz Szentes Lázár vezetőedző, Illés Béla sportigazgató, kisebbségi tulajdonos, Séllei Árpád és Horváth Balázs kistulajdonos, Tóth Miklós ügyvezető igazgató,  Gyimesi Csaba, a stadionbiztonsági projekt szombathelyi vezetője, Vörös Csaba technikai vezető.

Az ankétra minden szurkolót szeretettel várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!