Haladás

2016.05.10. 18:24

Szerződést hosszabbít a Haladás védője

Jánvári Gáborral szóban megegyeztek a szombathelyi klubvezetők, a védő három esztendővel meghosszabbítja nyáron lejáró kontraktusát.

Pum András

A 26 éves Jánvári Gábort tavaly februárban szerződtette Nyíregyházáról a Haladás. A bal oldali védő tavasszal alapembernek számított, de a nyáron Bosnjak Predrag érkezésével a kispadra szorult. Ám a kisvárdai születésű futballista nem adta fel, és idén tavasszal beverekedte magát a kezdőbe - igaz, ehhez a Stef Wils-Jagodics Márk belső védőpáros sérülése is kellett. Ettől függetlenül a balhátvéd Jánvári belső védőként is helytállt, jó teljesítményt nyújtott.  Az elmúlt bajnokságban összesen kilencszer volt kezdő, háromszor csereként állt be.

A labdarúgó kontraktusa június 30-án lejár, ám a vezetőkkel már korábban tárgyalóasztalhoz ült. Nos, a felek egymás tenyerébe csaptak, Jánvári szóban újabb három évre, azaz 2019. június 30-ig elkötelezte magát Szombathelyre.

Jánvári tavasszal a Hali erőssége volt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!