Szerződést hosszabbított a Haladás két kulcsjátékosa

2017. május 26., 17:47 szerző: Pum András fotós: haladas.hu
komment
Stef Wils egy, Halmosi Péter pedig két esztendővel toldotta meg június 30-án lejáró kontraktusát.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 1

Korábban Király Gábor és Predrag Bosnjak két-két évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, péntek délután pedig újabb két alapember, Stef Wils és Halmosi Péter írta alá kontraktusát. Mindkét labdarúgó szerződése 2017. június 30-án jár le. A klubbal folytatott tárgyalások eredményre vezettek: a belga védő 2018. június 30-ig, a csapatkapitány pedig 2019. június 30-ig kötelezte el magát a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz.

A 34 esztendős Stef Wils 60 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, két gólt szerzett, míg a 37 éves Halmosi Péter 363 elsőosztályú bajnokin 57 találatig jutott.

- Nagyon boldog vagyok, hogy újabb egy évig a Haladásban futballozhatok, ráadásul így legalább tiszta fejjel, nyugodtan mehetek el nyaralni - mondta Stef Wils. - Hiszem és remélem, hogy a klub és jómagam is jól jártunk a szerződéshosszabbítással. Örülök, hogy ősztől az új stadionban futballozhatok, természetesen minél jobb eredményt szeretnék elérni a csapattal. Egyelőre a klub javaslatára egy esztendőben állapodtunk meg, de amúgyis most csak erre a bajnokságra koncentrálok, aztán utána meglátjuk, mit hoz a jövő.

Pum András

2017. május 26., 17:47 szerző: Pum András fotós: haladas.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...