Szurkolói klubokat szervez a Haladás

2017. május 22., 14:49 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás
komment
Várják olyan Hali-drukkerek jelentkezését akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 1

Várjuk olyan Hali-drukkerek jelentkezését akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot - olvasható a haladas.hu oldalon. Valamennyien azt szeretnénk, hogy az új Haladás-stadionban mindig telt ház legyen és szurkolóink jól érezzék magukat.

Éppen ezért keresünk elkötelezett Haladás-szurkolókat, akik vállalják a kapcsolattartás a csapat és a szurkolók között. Lakóhelyükön, munkahelyükön megszervezik a Hali-szurkolók csoportját - vezéreivé válnak a mérkőzésre járásnak. Szeretnénk elősegíteni baráti, munkahelyi, szurkolói közösségek szerveződését, a közös mérkőzésre járás élményének kialakulását.

A szurkolói klubok heti, kétheti, havi rendszerességgel tartják összejöveteleit, ahol a tagok megbeszélhetik az előző mérkőzés tapasztalatait, készülnek a következő mérkőzésre, híreket, információkat cserélhetnek. Minden hazai mérkőzésre szervezett formában jönnek buzdítani a csapatot, részt vesznek a rendezvényeinken. Bérlethez, jegyhez, ajándéktárgyhoz helyben juthatnak. Versenyt hirdetünk a klubok között, a legnagyobb aktív létszámú szurkolói csoport külön díjazásban részesül. Csapatunk exkluzív anyagokkal készül az összejövetelekre, egy-egy alkalommal játékosainkkal, edzőinkkel, vezetőinkkel is találkozhatnak.

Szurkolók klub szervezéséhez kedvet érző drukkerek jelentkezését a haladas@haladas.hu e-mail címen várjuk.

Pum András

2017. május 22., 14:49 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...