Haladás

2017.05.22. 12:51

Szurkolói klubokat szervez a Haladás

Várják olyan Hali-drukkerek jelentkezését akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot.

Pum András

Várjuk olyan Hali-drukkerek jelentkezését akik a csapat és a szurkolók között tartják a kapcsolatot - olvasható a haladas.hu oldalon. Valamennyien azt szeretnénk, hogy az új Haladás-stadionban mindig telt ház legyen és szurkolóink jól érezzék magukat.

Éppen ezért keresünk elkötelezett Haladás-szurkolókat, akik vállalják a kapcsolattartás a csapat és a szurkolók között. Lakóhelyükön, munkahelyükön megszervezik a Hali-szurkolók csoportját - vezéreivé válnak a mérkőzésre járásnak. Szeretnénk elősegíteni baráti, munkahelyi, szurkolói közösségek szerveződését, a közös mérkőzésre járás élményének kialakulását.

A szurkolói klubok heti, kétheti, havi rendszerességgel tartják összejöveteleit, ahol a tagok megbeszélhetik az előző mérkőzés tapasztalatait, készülnek a következő mérkőzésre, híreket, információkat cserélhetnek. Minden hazai mérkőzésre szervezett formában jönnek buzdítani a csapatot, részt vesznek a rendezvényeinken. Bérlethez, jegyhez, ajándéktárgyhoz helyben juthatnak. Versenyt hirdetünk a klubok között, a legnagyobb aktív létszámú szurkolói csoport külön díjazásban részesül. Csapatunk exkluzív anyagokkal készül az összejövetelekre, egy-egy alkalommal játékosainkkal, edzőinkkel, vezetőinkkel is találkozhatnak.

Szurkolók klub szervezéséhez kedvet érző drukkerek jelentkezését a [email protected] e-mail címen várjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!