Haladás

2016.06.19. 11:54

Távozóban Thomas Wils és Ugrai Roland

Hétfőtől-vasárnapig Ausztriában edzőtáborozik a Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Thomas Wils és Ugrai Roland nem tart a többiekkel, valószínűleg mindketten távoznak.

Pum András

A hétfő délelőtti edzés után buszra száll a Haladás és a megyeszékhelytől 285 kilométerre fekvő ausztriai Hinterstoderben edzőtáborozik vasárnapig. Halmosiék a tréningek mellett két meccset játszanak, szerdán az orosz Dinamo Moszkva, vasárnap (16.00) az osztrák Rapid Wien lesz az ellenfelük.

Nem utazik el a Diósgyőrbe tartó Ugrai Roland, mint ahogy Thomas Wils sem, a belga középpályás minden bizonnyal távozik a zöld-fehérektől. Itthon marad Nagy Patrik, Sasa Popin, Medgyes Zoltám és Gyürki Gergő, utóbbit biztosan, előbbieket vélhetően Sopronba adja kölcsön a klub. A sérüléséből felépülő Katona Máté és Fehér Zoltán itthon készülnek. A próbajátékon szereplő Peres Csabára nem tart igényt Mészöly Géza.

A csapattal tart viszont a 23 éves kapus, Lévai Gergő, aki legutóbb az osztrák negyedosztályú Eberauval nyert bajnokságot. Lévai egyébként a közelmúltban elhunyt Szarka Zoltán unokája

Az utazó keret. Rózsa, Gyurján, Lévai – kapusok. Schimmer, Angyal, S. Wils, Hegedűs, Jagodics, Jánvári, Bosnjak, Németh M., Rácz, Jancsó, Tóth Máté, Kovács L., Iszlai, Szőke, Calvente, Gaál, Williams, Garda, Martínez, Halmosi, Tihanyi, Tóth Martin, Török, Soós, Ars – mezőnyjátékosok.

Thomas Wils jól teljesített a Haliban, ám nagy valószínűséggel ősztől máshol futballozik

- Délelőttönként elsősorban az erőgyűjtésé lesz a terep, délután labdás foglalkozás szerepel a programban - mondta Mészöly Géza. - Akármennyire is jónevű ellenfelekkel játszunk, nem ezekre a meccsekre készülünk. A Dinamo Moszkva elleni találkozó is inkább a fizikai terhelés miatt lesz fontos, a Rapid ellen viszont azért már szeretnénk megmutatni, mit tudunk. Ami a héten próbajátékon szereplő Peres Csabát illeti, jó benyomást keltett, ügyes focista, kisebb sérüléssel bajlódik és amúgyis kell még egy kicsit edződnie. De nem tévesztjük szem elöl.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!