Haladás

2016.04.13. 19:07

Elérhető az Európa-liga

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás védekező középpályása, Thomas Wils optimistán tekint a hátralévő négy meccs elé.

Pum András

A zöld-fehérek belga védekező középpályása, Thomas Wils az eddigi 29 bajnoki közül 22-en kezdőként, kétszer csereként lépett pályára. A tavaly nyáron igazolt, hazájában korábban az SK Lierse és a KV Turnhout együttesében szereplő 25 éves futballista alapembere, fontos láncszeme a Haladásnak - eddig csupán sérülés miatt hiányzott a gárdából.

- Nehéz mérkőzésre számítok a fővárosban, hiszen jól emlékszem: a két korábbi meccsünk sem volt könnyű a Budapest Honvéd ellen - a szombati sem lesz az - szögezte le Thomas Wils. - Hazai pályán döntetlent játszottunk ellenük, legutóbb idegenben legyőztük őket - remélem ezúttal is eredményesen távozunk a Bozsik-stadionból. Csakúgy mint a társaim, én is hiszek magamban a csapatban, a legutóbbi két meccsünkön hat pontot szereztünk, legyőztük a Vasast és a Békéscsabát - ez a két siker mindannyiunknak elég önbizalmat adhat a szombati bajnokira.

- Elcsíphetjük valamelyik Európa Ligát érő helyezést?A negyedik hely is kupát ér.

- Szerintem van esélyünk. Ha így gyűjtögetjük a pontokat, mint az elmúlt három meccsen, nagyon is elképzelhető. Fontos, hogy mindig a következő meccsek akarjuk megnyerni, ne nézzünk túlságosan előre. De úgy gondolom, vagyunk annyira jók, hogy nemzetközi kupát érő pozícióban végezzünk.

Thomas Wils teljesítményére nem lehet panasz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!