Haladás

2015.11.03. 09:49

Trinidad és tobagói csatár a Haladásnál

Az ötszörös válogatott Jonathan Glenn kedden a Rohonci úton edz, esetleges szerződtetéséről később döntenek.

Pum András

A vasárnapi és hétfői pihenőnap után kedd délután fél háromkor edz a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A tréningen egy új arc is feltűnik - a trinidad és tobagói támadó, Jonathan Ricardo Glenn is szerelést húz. A 28 esztendős, 183 cm maga csatár szabadon igazolható, a vasiak szakmai stábja nem kimondottan próbajátékra hívta a támadót, hanem élőben is szeretnék megnézni mit tud.

Glenn 1987 augusztus 27-én született Trinidad és Tobagóban, Maloney Gardensben. Pályafutása során az USÁ-ban szerepelt a Panama City Pirates, a Vermont Voltage, a Jacksonvile United együttesében.

2014 februárján az izlandi elsőosztályú ÍBV-hez szerződött, ahol 2015 júliusáig futballozott. Összesen 32 bajnokin 16 gólt szerzett. Azóta kölcsönben a szintén izlandi Breidablikban szerepelt, hat meccsen hat gólt rúgott.  Az izlandi bajnokság véget ért és Glenn szerződése is lejárt, így az ötszörös válogatott középső támadó szabadon igazolható.

Glenn kedden már a Haladással edz

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!