Haladás

2015.07.24. 19:07

Ugrai Roland bravúrra készül a Videoton ellen

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás támadója sok sikert kíván a Videotonnak a Bajnokok Ligájában, ám szombaton nem szeretne pont nélkül hazatérni Székesfehérvárról.

Pum András

Harcos, lendületes játékkal mutatkozott be régi-új csatában (Haladás)  régi csapata (FTC)  ellen a nyáron az Üllői útról visszatérő Ugrai Roland. A támadó sokat volt játékban, némi szerencsével két gólt is szerezhetett volna.

- Nehéz meccset játszottunk az FTC ellen, hamar gólt kaptunk, ami rányomta bélyegét a meccsre – mondta a zöld-fehérek támadója, Ugrai Roland. - A Ferencváros annyit adott ki magából, ami szükséges volt a győzelemhez. Nekünk megvoltak a lehetőségeink - igaz, nagy ziccerünk nem akadt - nagy nyomás alatt tartottuk a Fradit. Ami engem illet, két helyzetem volt. Az elsőnél cselezés helyett lőnöm kellett volna - rossz döntést hoztam. Az az igazság, tudtam ilyen helyzetben mit csinál volt csapattársam, Gyömbér Gábor, ezért próbáltam visszahúzni a labdát, azt gondoltam, becsúszik.  Nem jött be. A másodiknál viszont "beragadt" alám a labda, nem tudtam lövőhelyzetet kialakítani. Nem lőttem gólt, nem adtam gólpasszt, így nem lehetek elégedett magammal.

Ugrai Roland lendületesen futballozott az FTC ellen - csak a gól hiányzott

-  A szombati meccs esélyese a Videoton, a második legjobb csapat az NB I-ben, viszont szerencsés időpontban találkozunk velük. Egyrészt a Bajnokok Ligájában is helyt kell állniuk - ehhez természetesen sok sikert kívánok, jussanak minél messzebb - másrészt láthatóan valami még hiányzik a játékukból. A létszámszűkítés miatt muszáj bravúrpontot, pontokat szerezünk, erre készülünk Székesfehérváron is - zárta szavait Ugrai Roland.

Ugrai  2013 decemberében már szerzett gólt a Videoton ellen...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!