Haladás

2015.09.28. 09:06

Visszatérés előtt Ugrai Roland és Leandro Martinez

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás hetek óta sérült labdarúgói, Ugrai és Martinez elképzelhető, hogy szombaton Diósgyőrben pályára léphetnek.

Pum András

A Haladás két gyors, gólveszélyes támadójára, Ugrai Rolandra és Leandro Martinezre hetek óta nem számíthat Mészöly Géza vezetőedző. A csatárok hiányát pedig megsínyli a zöld-fehérek eredményessége, akik tíz bajnokin nyolc gólig jutottak. Ugrai hasfalizom sérülése miatt augusztus 29-én, Békéscsabán, Martinez belső oldalszalag-sérülése miatt augusztus 22-én Újpesten játszott utoljára bajnokit.

- Múlt héten elkezdtem a futóedzéseket, emellett konditeremben is készültem - jelezte Ugrai Roland. - A tervek szerint halad a felépülésem, a héten már a csapattal edzek, a hét közepétől teljes értékű munkát végezhetek. Néhány mozdulatnál még tompa fájdalmat érzek, de ez már nem a korábbi, szúró érzés.  Jó úton járok tehát, de semmit sem szeretnék elkapkodni, ugyanis könnyen kiújulhat ez a fajta sérülés. Másrészt volt, aki fél évig küszködött vele. Négy hétig semmit sem mozoghattam, és noha fizikálisan nincs gondom, egyelőre csak abban reménykedek, hogy szombaton kerettag leszek.

Ugrai Roland szeme előtt a labda és a visszatérés lebeg

Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától megtudtuk Leandro Martinez Szombathelyen és Olaszországban végezte a rehabilitációt, hétfőn már bekapcsolódott a munkába, és könnyen lehet, hogy szombaton pályára léphet Diósgyőrben. Dudás Ádám viszont továbbra sem játszhat, a támadó térde nem bírta a terhelést. és ismét nem edzhet. Ami Raffaele Alcibiadét illeti, vélhetően a héten eldől, hogy a Rohonci úton marad, vagy távozik az olasz belső védő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!