Haladás

2017.01.26. 11:49

Válogatott középpályást igazol a Haladás?

Információink szerint a német elsőosztályban futballozó, hétszeres válogatott Kalmár Zsolt iránt érdeklődik a Haladás.

Pum András

Eddig négy   távozója és érkezője van a szombathelyieknek. Sjoerd Ars a holland másodosztályú Fortuna Sittardban, Hegedűs János a  Puskás Akadémiában, Gaál Bálint a Vasasban, Leandro Martínez pedig tavasszal kölcsönben az MTK-ban folytatja pályafutását.

Az érkezők:  a nigériai Funsho Bamgboye, aztán egy évre kölcsönbe Mészáros Karol jött Debrecenből, és visszatért gyirmóti vendégjátékából Jancsó András, valamint Mezőkövesdről Devecseri Szilárd. A korábban a zöld-fehérekkel hírbe hozott Radó András (FTC) és Mervó Bence (Sion) ügye változatlanul függőben van.

Most egy újabb játékos neve merült fel a vasiaknál, úgy tudjuk,  a német Bundesliga második helyén álló Red Bull Leipzig középpályását, Kalmár Zsoltot fél évre kölcsönvenné a Haladás. A hétszeres válogatott  győri születésű futballista ősszel bajnokin nem, csak egy Németh Kupa-mérkőzésen nem lépett pályára csapatában.

Kalmár kölcsönvételét Tóth Miklós, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ügyvezető igazgatója sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!