Változás!A Békéscsaba helyett a Puskás Akadémiával játszik a Hali

2016. március 19., 22:20 szerző: haladas.hu fotós: Unger Tamás
komment
Az MLSZ elhalasztotta a soron következő, 27. fordulót. Így a Haladás legközelebb április 2-án, Felcsúton lép pályára.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 1

Az MLSZ versenybizottsága és a szövetségi kapitány áttekintette a júniusi, franciaországi Európa-bajnokság kezdetéig hátralévő időszak versenynaptárát és a válogatott felkészülési programját - olvasható az mlsz.hu-n.

Az egyeztetést követően Bernd Storck szövetségi kapitány úgy döntött, hogy a játékosok túlzott fizikai igénybevételét elkerülendő és a klubcsapatok, valamint a nézők érdekeit is figyelembe véve, az április 7-12 (csütörtök-kedd) között tervezett válogatott összetartás helyett a játékosok a klubjaikban készülhetnek. Ez lehetőséget teremt arra, hogy a feszített versenyprogramon kissé enyhíthessen a szövetség, így az OTP Bank Liga március 30-ra (szerda) kitűzött hétközi, 27. fordulóját a versenybizottság a mostani döntés eredményeként felszabadult hétvégére, április 9-re (szombat) helyezi át.


A 27. forduló párosítása:

PAKSI FC-DVSC-TEVA 
VIDEOTON FC-VASAS FC 
MTK BUDAPEST-DVTK
FERENCVÁROSI TC-BUDAPEST HONVÉD 
SWIETELSKY HALADÁS-BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE
ÚJPEST FC-PUSKÁS AKADÉMIA FC

Tehát... Miután jövő szombaton Magyarország-Horvátország felkészülési-mérkőzést rendeznek a Groupama Arénában, a Haladás március 30-án, másfél hét múlva fogadta volna Sopronban a Békéscsabát. Ez a forduló került át április 9-re. Így tehát a vasiak legközelebb a 28. fordulóban, április 2-án (pontos kezdési időpont még nincs) Felcsútra a Puskás Akadémiához látogatnak. Azt követően a 29. körben szerdán (április 6-án) a Vasast fogadják, majd utána (április 9-én) rendezik a fent említett 27. fordulót. Vagyis azon a héten háromszor kell pályára lépniük a csapatoknak.

haladas.hu

2016. március 19., 22:20 szerző: haladas.hu fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...