Haladás

2015.11.29. 13:50

Vastag Csaba is fellép a Haladás-stadionbúcsúztatón

Lesz görögtűz, tűzijáték, énekel a Sipőcz Rock Band és Vastag Csaba is.

Pum András

Mint ismert, december 12-én, 15.30-as kezdéssel a Puskás Akadémia elleni bajnoki mérkőzéssel búcsúzik a Rohonci úti stadiontól a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A találkozó előtt, a szünetben és a lefújás után is több program várja a szurkolókat. Íme néhány fontosabb esemény.

A meccs előtt a drukkerek zöld-fehér hűtőmágnest kapnak ajándékba, melyen a stadion lesz látható. A bevonuló csapatoknak a Savaria Legio tagjai állnak sorfalat, a játékosokat a Haladás utánpótlás-játékosai kísérik a pályára. A kezdés előtt felcsendül a Himnusz is.

A szünetben a helyi Sipőcz Rock Band zenél. A lefújást követően érkeznek a zászlópörgetők, a dobosok, aztán a Haladás utánpótlás korú futballistái és a különböző szakosztályok sportolói, vezetői óriási zöld-fehér zászlóval felvonulnak a pálya körül, az öregfiúk pedig a gyepen húznak ki hatalmas zöld-fehér zászlókat.

A kivetítőn a Rohonci úti stadionról pereg kisfilm, lesznek beszédek is, majd fellép Vastag Csaba énekes. Ezután ismét a Sipőcz Rock Band következik, végül a Haladás munkacsarnokának tetejéről tízperces tűzijátékkal búcsúznak a stadiontól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!