Haladás

2014.03.31. 10:24

Megfélemlítették a Haladás-fiataljait?

Az NB III. Bakony-csoportjában a Szombathelyi Haladás II. kemény, olykor durva meccsen 3-1-re kikapott Andráshidán.

Vas Népe

Andráshida–Szombathelyi Haladás II. 3-1 (1-1). – Andráshida, 100 néző, vezette: Zierkelbach.

Haladás II.: Dombó – Bedi, Gabura (Havasi), Hirschler, Milkó – Jancsó, DEDICS (Angyal), Tóth M. (Török) – Grabant, Rácz, Bölcsföldi. Edző: Tóth László.

A szombathelyiek az első húsz percben magukra húzták ellenfelüket és egy védelmi hibából gólt is kaptak. Az első félidő finisében egy előre rúgott labdából egyenlített Bölcsföldi.

A szünet után is kiegyenlített volt a játék, akadt lehetősége a Haladásnak is, de ismét egy védelmi hibából szerzett vezetést az Andráshida. A hazaiak harmadik találata előtt a partjelző lest intett, de a játékvezető ezt felülbírálva megadta a gólt. Gólszerzők: Polareczki (17., 62., 75.), illetve Bölcsföldi (40.). Kiállítva: Major (45.). illetve Havasi (86.).

Tóth László: – Olyan érzésem volt, hogy gyerekek játszanak férfiak ellen. A hazai csapat megfélemlített bennünket, sajnos hagytuk is magunkat. A futball háttérbe szorult, az egyéni küzdelmekben pedig alulmaradtunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!