Haladás

2015.01.14. 13:54

Zamostny a kupákban élt a bizalommal

A Haladás 22 éves támadója, Zamostny Balázs a bajnokikon kevés lehetőséget kapott, ám a Ligakupában és a Magyar Kupában termelte a gólokat.

Pum András

Nyáron egy évre kölcsönbe érkezett Szombathelyre, az Újpest támadója, Zamostny Balázs. A 22 éves futballista azonban nem sok lehetőséget kapott a bizonyításra, mindössze három bajnokin kezdett, négyszer csereként lépett pályára, gólt nem szerzett. A Ligakupában viszont többet volt pályán Zamostny, háromszor kezdett, háromszor csereként szállt be, három gólt szerzett. A Magyar Kupában kétszer kezdett, egyszer csereként kapott lehetőséget, három gólig jutott.

- Őszintén szólva máshogy képzeltem el szombathelyi kölcsönjátékomat, azt reméltem, több lehetőséget kapok, ám ez valamiért nem így történt - mondta Zamostny Balázs. - Nagyon keveset játszottam a bajnokságban, ráadásul télen előre is igazoltunk játékosokat.  A Ligakupában és a Magyar Kupában viszont sokat voltam pályán, összesen hat gólt rúgtam, ha úgy nézem, ebben a sorozatban házi gólkirály lettem. Itt tehát megkaptam a bizalmat, szerintem sikerült is élnem vele.  Persze tisztában vagyok vele, ez nem az NB I.

Zamostny Balázs a Haladással edz, ám nem száz százalék, hogy Szombathelyen futballozik a tavasszal. Fotó: Unger Tamás

- Miután ősszel mindkét sorozatból kiestünk, alaposan át kell gondolnom a jövőmet - folytatta Zamostny. - Ha tavasszal sem lesz több esélyem a játékra, lehet, hogy váltanom kell. Egyelőre ez még odébb van, most csak a Haladásra és az edzésekre koncentrálok. Mióta a két erőnléti edző érkezett, sokkal keményebbek a tréningek, alaposan elfáradunk, de ez így van rendjén - örülök a változásnak, jó, hogy itt vannak. Emiatt minden edzés előtt konditermi foglalkozással kezdünk. Az edzéseken sincsenek hosszú, monoton futások, igyekszünk minden gyakorlatot labdával elvégezni. Jónéhány új játékos érkezett, de úgy látom nem lesz gond a beilleszkedéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!