működő távkapcsolat

2019.01.23. 17:00

Radics Gigi Amerikáig ment a kedveséért

A 22 éves énekesnő amikor csak teheti, Amerikába utazik feltöltődni, itt ismerkedett meg barátjával, a bahamai származású, Kaival.

Forrás: Hot!

A távkapcsolat egyáltalán nem okoz gondot a párnak, a kilencórás időeltolódást pedig megszokták – mondta Gigi a Hot! magazinnak.

„Nagyon boldog vagyok! Volt nemrég egy időszakom, amikor egy kicsit kevesebb ihletem volt. Szerencsére ennek vége. Engem ő nagyon inspirál” – írja a Vasárnap Reggel a Hot! magazinra hivatkozva.

Fotó: Hot!

Gigi Los Angelesben ismerkedett meg a fiúval, amikor Kai statiszta volt az énekesnő klipjében, sokat beszélgettek, és gyorsan fejlődött a kapcsolatuk. Igazából már az első pillanatban tudták, hogy egymásnak rendelte őket a sors. Giginek itthon valahogy nem jött össze a szerelem; a korábbi párja az édesapja barátja volt, ezért nem volt könnyű felvállalni a család előtt, hogy komolyabbra fordult a viszonyuk. Végül az énekesnő szüleinek sikerült elfogadniuk a férfit a lányuk párjaként is. Gigiék tavaly év elején szakítottak, az énekesnő nem sokkal később ismerkedett meg az amerikai sráccal, akivel most boldogabb, mint valaha.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában