Hegyhátsál

2016.07.18. 13:03

Járda, busz és vonat – Rövid hírek a vasi Hegyhátról

Hegyhát – Járda-fórum, szeptembertől változó buszközlekedés és bezárt vasúti pénztár.

Bakos Ágnes

  • Szerdán délután, 17 órától tartja a lakossági fórumot a vasvári önkormányzat a városháza nagytermében, a téma a Semmelweis utca tervezése. Az utcában nincs még kiépített járda, de már tervezik, erről lesz szó.
  • Műszaki okokból tart zárva a fürdő, de szerdától már újra lehet strandolni a szabadidős centrumban, mindhárom medencében.
  • Négy fiatalt foglalkoztatott két héten át a gersekaráti önkormányzat az állami nyári diákmunkaprogram keretében. Az e-Magyarország ponton ügyeltek és szervezési feladatokat végeztek a tanulók július első felében.
  • A Szombathely-Zalaszentiván vasútvonal villamosítási munkáihoz kapcsolódva megújul a vasvári vasútállomás, ezért hétfőn bezárt az épület. Augusztus 14-ig szünetel a jegykiadás.
  • Részben az alsóújlakiak kérésére változik az autóbusz-menetrend szeptember 1-től a Hegyháton. A Rumból Vasvárra tartó autóbusz megvárja majd a Kám felől érkező járatot délutánonként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!