Kihúzta a gyufát

2024.04.26. 07:00

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot celldömölki koncertje után a botrányhős énekes

A botrányos viselkedésű énekes újabb fellépésével húzta ki a gyufát. Manuel nemrég a fiatal celldömölki közönségét arra sem méltatta, hogy fényképet csináljon velük.

Vaol.hu

Forrás: Vas Népe

Hiába a megosztó és botrányos viselkedés, Manuel már a szezon elején rengeteg fellépést jegyezhet a naptárjában - írja a Ripost. Ahogy arról beszámoltunk, a 22 éves énekes a hétvége folyamán Celldömölkre, a Tulipánfesztiválra is ellátogatott, ahol ő volt a záróesemény fellépője. Azonban finoman szólva sem sikerült a legjobb formáját, pláne nem a legjobb modorát hoznia vasi látogatása során, amit a közösségi oldalunkra közzétett bejegyzésünk alatti hozzászólások is alátámasztanak. 

Manuel
Manuel a celldömölki koncerten
Forrás: Vas Népe

Szerintem meg pont annyit ért nekünk itt "Celldömölki" városlakóknak.. ingyen hallgathattuk a nagy nullát.. a gyerekeim is belátták, hogy erre nem érdemes jegyet váltani..(sajnos biztos nem olcsón adta magát). Így köszönjük a szervezőknek, hogy azért velünk szülőkkel jót tettek. Teljes szívemből szóltam

 – írta le a véleményt egy kommentelő, más pedig azokat a gyerekeket sajnálta, akikre Manuel egyáltalán nem szakított időt a koncert után.

Manuel nem szakított időt a koncert után a fotózkodásra

Azért az elég gáz, hogy itt hagytál egy maroknyi gyereket, akik szerettek volna egy fotót veled, bezártátok előttük az ajtót majd negyed óra múlva távoztál “kedves” Manuel! Abban a negyed órában simán elkészültek volna azok a fotók! De nem baj! Így többet legalább nem kell a koncertedre vinni őket.

– írta egy másik kritikusa az énekesnek.

„Koncert után is bezárkózott kajálni+sörözni. Aztán kb. 10 gyereket hagyott faképnél, fénykép nélkül. Az idejébe belefért volna, gondolom nem vártak rá már sehol éjjel 1 után. Kedvencünk továbbra se lesz.”  – kommentelte a rendezvényt egy másik helyi lakos. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!