Boldog születésnapot!

2024.05.11. 19:41

A születésnapos Rákóczi Feri is kint volt az alfások versenyén Bükfürdőn, a közösségi oldalát a rajongók elárasztották a jókívánságokkal - videó

Vaol.hu

Nem lehet elég korán kezdeni

Fotó: Horváth László

Szülinapján mi mást is csinálhatna egy Alfás, mint elindul a XXIII. Selénia Rally-n? - írta ki közösségi oldalára az ismert rádiós, és Alfa fan Rákóczi Feri.

A hozzászólásokban a rajongók nem győztek boldog születésnapot kívánni.

5 jellemző hozzászólás:

  • Isten éltessen sokáig Feri!🎂🥂🥰
  • Boldog szülinapot kívánok neked szeretettel!
  • Boldog születésnapot 🎂
  • Nagyon Boldog Születésnapot!!!!!
  • Boldog születésnapot! 🎁🎉🍾🥂
     

Mint megírtuk, idén Bükfürdő adott otthont szombaton a XXIII. Alfa Roma Club Magyarország Selénia Rallynak. 

A Selénia Rally egy közúton zajló autós ügyességi rendezvény fő célja, hogy bemutassák az ország történelmi-, kulturális- és természeti szépségeit, játékokkal és versengéssel megspékelve. A verseny alatt egy adott távot kell teljesíteni az itiner segítségével – a KRESZ szabályainak betartása mellett –, minél közelebb a titkos szintidőhöz. A győztes az lesz, aki a legtöbb pontot szerzi. Pontot gyűjthetsz a feladatok helyes megoldásával, a játékok teljesítésével, de a végén pontot lehet veszíteni a szintidő be nem tartásával – olvasható a verseny leírásában. 

Idén a Szervezők Bük és környékét szemelték ki, ahol több, mint 150 kilométeres es távot kellett teljesíteni. A versenyzőkre útközben 12 állomáson vártak megoldandó feladatok. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!