HIRDETÉS

2018.07.18. 12:59

Rendelj több mint 10 ezer darab reklámajándék közül kényelmesen, online!

Egy nagyobb vállalatnak gyakran napi szinten van szüksége valamilyen reprezentatív tárgyra, amit használhatnak a dolgozói, vagy a különféle vállalati rendezvényeken az ügyfelei akár haza is vihetnek, mint céges reklámajándékot.

Persze hasonlóképp van ez a kisvállalatokkal is, hiszen időnként meg kell jelenni hivatalos tárgyalásokon, így szükség lesz egy idő után a névjegykártyára, a cégtáblára, zászlókra, írószerekre, s egyéb ajándékokra és eszközökre, melyeken promotálni lehet a cég nevét és szolgáltatásait.

A most oly divatos csapatépítő tréningeken is egyre nagyobb szerepet kapnak a molinók, roll-upok, ponyvák és kisebb-nagyobb hirdetési felülettel rendelkező táblák, hiszen ezek egyaránt segítik megadni a rendezvény hangulatát és célját.

S persze a reklámpszichológia szempontjából is fontos szerepük van az UV nyomtatással készült reklámfelületeknek, a gravírozással, hímzéssel vagy szitázással készített ajándéktárgyaknak, ahogyan a vállalat logójával ellátott pólóknak, pulóvereknek és mellényeknek is.

Minél jobb minőségű egy céges reklámajándék, annál nagyobb esélye van annak, hogy akinek odaadják, az hordani vagy használni is fogja. Ezt mások is megláthatják természetesen, s így a reklámajándékok akár hosszantartó mozgó reklámfelületekként is értelmezhetőek.

A cégnek nem kerül sok befektetésébe az, hogy minőségi reklámtárgyak segítségével mélyítse el dolgozóinak és ügyfeleinek a vállalattal való kapcsolatát, hiszen a legtöbb ember szereti az ajándékokat, s ha azok minőségi anyagokból vannak, az szintén egy jó pont a vállalat imidzsének.

Így minimális befektetéssel minőségi reklámajándékokat tudsz adni dolgozóidnak és ügyfeleidnek, mely során népszerűsíteni tudod cégedet, a cég szolgáltatásait, több ügyfelet tudsz majd szerezni, illetve jobb lesz a kapcsolatod a vásárlóiddal és a munkavállalóiddal is.

Céged promóciós kampányaihoz a hatalmas plakátoktól kezdve egészen a legapróbb irodai kiegészítőig a Profireklám csapata biztosítani tudja a gyors, precíz és professzionális reklámajándékok és hirdetési felületek tervezését, teljeskörű ügyintézését, illetve rövid határidőn belüli legyártását is.

A több mint 10 ezer darab reklámajándék mellett egyaránt válogathatsz hatalmas molinók, könnyen szállítható roll-up modellek, vagy például gravírozott, hímzett vagy UV nyomtatással készült kültéren vagy beltéren használható hirdetési felületek közül is a Profireklám oldalán.

Bővebb információt itt találsz: Profireklám XIII. kerület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!