Női erő – stabil alap

2021.03.31. 20:00

Hölgyek, akiknek sikerült visszatérniük a munka világába

Március 31-én zárul a Női erő – Stabil alap nőknek Vas megye déli és keleti részén pályázat. A hétfői zárókonferencián az eredményekről számoltak be a résztvevők.

VN

A nők gyakrabban dolgoznak részmunkaidőben Illusztráció: Pixabay.com

Fotó: Illusztráció - Pixabay

A projekt 2018. április 1-jén indult a celldömölki járásban a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konzorciumi vezetésével és a Változó Világért Alapítvány, az IFKA Nonprofit Közhasznú Kft. és a Pannon Novum Kft. közreműködésével. Aktív korúak ingyenesen vehettek részt a képzéseken, rendezvényeken. A Család- és Karrier Pont irodának 3 éven át a celli városháza adott otthont. Hét településen 42 kommunikációs és szemléletformáló rendezvényen több mint 1800-an vettek részt.

Két karrierhetet rendeztek, a pandémia alatt online sikerült elhozni az országos HRFestet a megyébe. Egyéni és csoportos fejlesztő programok, műszakvezetői és munkavállalói tréningek, pedagógus-műhelymunka, anyukás és női workshopok zajlottak, valamint 13 HR-klub-esemény. A programba 300 olyan személyt sikerült bevonni, akik hátrányban voltak a munkaerőpiacon. Huszonöt érintettnek segített a Női erő visszatérni a munka világába. A záróeseményen szó esett a gyakorlati tapasztalatokról. Női kerekasztal és CSAKPontok szakmai vezetőinek jövőtervező beszélgetése zárta az alkalmat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!