Emberölés kísérletével gyanúsítják

2018.11.08. 15:16

Egy hónapra letartóztatták a csipkereki késelőt

A Vas Megyei Főügyészség indítványára egy hónapra letartóztatásba helyezte a Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója a férfit, aki hétfőn megkéselte a feleségét Csipkereken. Kiderült az is: ittas volt és alig egy kilométerre az otthonától bújt el.

VN

Fotó: Illusztráció

Egy hónapra letartóztatásba helyezték a csipkereki férfit, aki hétfő reggel megkéselte a feleségét, a főügyészség álláspontja szerint szükséges a letartóztatás – tájékoztatott Dr. Simon József Vas megyei főügyész.

Emberölés kísérletével gyanúsítják a férfit, aki, mint az ügyészség tájékoztatásából kiderül, azért szúrta meg a feleségét, mert az el akarta hagyni, miután a férfi italozott. Már hajnalban ivott a gyanúsított, amikor a felesége észrevette, közölte vele, hogy elköltözik. Az ittas férj azt mondta az asszonynak, hogy „nem megy el élve a házból”. Ekkor került elő a kés, mint kiderült, egy körülbelül 18,5 centiméter pengehosszúságú kés. Többször szúrt a férfi: szívtájékon és csípőtájékon is szúrás érte az asszonyt. A nő az alvó gyerekének kiabált segítségért – ez riasztotta el a férjet, ekkor menekült el. Csaknem nyolc órán át keresték a rendőrök, és mint kiderült, nem volt messze: az otthonától egy kilométerre aludt egy bokorban elrejtőzve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában