Baleset

2022.06.18. 09:53

Ittasan okozott súlyos balesetet egy autós Egyházasrádócnál - helyszíni fotók

Horváth Istvánné

Forrás: Horváth Istvánné

Egy Ford kisbusz haladt Szombathely irányába a 86-os úton, amikor a sofőr egy lassabban haladó Suzukit ért utol, a Suzuki irányjelzője folyamatosan jobbra villogott, miközben a jármű egyenesen haladt, illetve a Ford vezetője azt is látta, hogy a suzukis görcsösen a kormányba kapaszkodva vezet, ezért megelőzte a járművet. 

Forrás: Horváth Istvánné

Néhány perccel később a Ford le akart kanyarodni egy mellékútra a 86-osról, ezért a sofőr lassított, majd a tükörbe nézve észrevette, hogy a mögötte azóta már jócskán felgyorsult Suzuki viszont már nem fog megállni. Így is lett, a Suzuki vészfékezés után a Ford hátuljába csapódott.

Forrás: Horváth Istvánné

A Suzuki utasa - az autót vezető férfi felesége -, a balesetben súlyosan megsérült, a mentők kórházba szállították. Az is kiderült, hogy miért vezetett "furcsán" a suzukis, hiszen a szondázásnál bebizonyosodott, hogy a férfi alkoholt fogyasztott, mielőtt az autóba ült. A rendőrök előállították.

Forrás: Horváth Istvánné

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában