Hátrányos helyzetű gyerekeknek

2023.12.13. 09:00

A körmendi tűzoltók nemes felajánlása: ajándékot gyűjtöttek karácsonyra

A Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói és munkatársai nemes felajánlást tettek a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak.

Tóth Judit

Németh Péter, Simon Rita, Dénes Károly

Ajándékokat gyűjtöttek, amelyeket hátrányos helyzetű gyermekek kapnak meg karácsonyra. Németh Péter tűzoltó őrnagy elmondta: közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe, ezért döntöttek úgy, hogy jótékonysági akciót szerveznek. A Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság dolgozói használt, de nagyon jó állapotú készségfejlesztőket, játékokat, könyveket, ruhákat és cipőket gyűjtöttek össze, amelyekkel kisgyermekek arcára szeretnének mosolyt varázsolni a közelgő ünnepekkor. 

– A célunk az, hogy támogatást nyújtsunk azoknak, akik nincsenek olyan helyzetben, hogy ajándékot tegyenek a karácsonyfa alá. Az adventi időszakban a hit, a remény, a szeretet és az öröm jegyében gyújtjuk meg a gyertyákat az adventi koszorúkon, ezeket tartjuk fontosnak mi is. Örömmel segítünk, és reméljük, hogy megfelelő helyre kerülnek az ajándékaink. Ezúton is köszönöm minden kollégának a támogató hozzáállást és a rengeteg felajánlást – mondta Németh Péter, aki Dénes Károly kirendeltségvezető, tűzoltó alezredessel adta át az ajándékokat a körmendi Család- és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjének, Simon Ritának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában