Baleset

2024.01.22. 11:49

Zebrán ütöttek el két középiskolás lányt Szombathelyen

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Berán Dániel

Az iskolához vezető gyalogátkelőhelyen gázoltak el két diáklányt Szombathelyen csütörtökön reggel - adta hírül a Ripost. A hírportál információi szerint esetről először egy asszony számolt be, aki azt is leírta, hogy a fiatalok súlyosan megsérültek:

"Reggel nyolc órakor, iskolakezdés idejében, az iskola előtti zebrán egy fekete Mercedest vezető ember letarolt két diáklányt, akik súlyos és súlyosabb állapotban kerültek kórházba"

 - olvasható a közösségi oldalon megosztott bejegyzésben. A Ripost úgy tudja, hogy a két fiatal több métert repült az ütközés után, majd mind a ketten a betonra, az esős időben kialakult pocsolyás területre zuhantak.  A helyszínre hamarosan mentők érkeztek, akik kórházba szállították a két sérültet:

A helyszínről két fiatal lányt szállítottak bajtársaim súlyos sérülésekkel, stabil állapotban kórházba

 - mondta Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője. 

A híroldal információ szerint azonban hosszú út áll előttük, ugyanis a baleset során mind a ketten töréses sérüléseket szenvedtek el, egyikőjüknek pedig még a medencéje is eltört, így lehetséges, hogy neki műtétek hosszú sorozatára lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen felépüljön. Vélhetően mind a két sérült érettségi előtt állt, a poszt írója ugyanis szomorúan jegyezte meg: meglehet, hogy a sérüléseik olyan súlyosak, hogy érettségizni sem fognak tudni: 

Elvette a lányoktól az egészségüket, a szalagavatójukat, ne adj Isten még az érettségi lehetőségét is

 - írta a poszt írója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában