Tragédia

2024.03.02. 17:06

Holttestet húztak ki a Rábából Nick közelében

Emberi maradványokat látott vízi járművéből a Rába partján - erről tett bejelentést szombaton délelőtt egy személy a hatóságoknál. Információnk szerint egy horgász talált rá a Nicki Műgátnál.

Csabai Bernadett

Forrás: VN

Megkerestük Nick polgármesterét, Csorba Józsefet, aki megerősítette a hírt. 

- A Rába jobb partján találták a holttestet, tehát nem a nick oldalon, hanem Csönge vagy Kenyeri környékén. Úgy tudom, hogy a holttest több hónapja a vízben volt már, egy horgász találta meg és értesítette a hatóságokat. A helyszínen jelen voltak a répcelaki városi és önkéntes, illetve a nicki önkéntes tűzoltók is, valamint a rendőrség is helyszínelést végzett - tudtuk meg a polgármestertől.

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelem ügyeletes munkatársa megkeresésünkre elmondta: valóban kérték a répcelaki önkormányzati és a nicki önkéntes tűzoltók segítségét egy halott személy kimentésében a Nicki Műgát környékén ma délelőtt. A tűzoltók egy csónakkal megközelítették a holttestet, akit kihúztak és a csónakba helyeztek.

A rendőrséget is megkerestük, akik szintén megerősítették: kint voltak a helyszínen, még vizsgálják az eset körülményeit, ezért bővebb információt egyelőre nem tudtak adni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában