regionális elődöntő

2020.01.21. 14:00

Improvizációra fel! – Elindult a jelentkezés

Az Országos Improvizációs Fesztivál regionális elődöntőjét rendezik a városban. Az egész Nyugat-Dunántúlról várják a négy fős csoportok jelentkezését a Nagy Gáspár Művelődési Központ munkatársai.

Pogács Mónika

Fotó: pixabay

A legjobbakat a válogató helyszínén a commedia dell’arte egykori szereplőiről elnevezett „Arlecchino”, „Pulcinella” és „Brighella”díjakkal ismerik el a szervezők: a Magyar Színjátékos Szövetség, a Vasvári Játékszín és a Nagy Gáspár Művelődési Központ.

A legkiválóbbak a gödöllői országos tavaszi versenyre jutnak tovább. A rögtönzésre épülő közös játékban a játékmester ad feladatot a társaságoknak. A csapatoknak tíz perc alatt kell összjátékot kidolgozniuk, majd ezt a közönség előtt bemutatniuk.

Az országos fesztivál már több mint másfél évtizedes múltra tekint vissza. A négyfős közösségek, művészeti csoportok előzetes jelentkezését minden korcsoportból legkésőbb február 7-ig várják. A regionális elődöntőt február 22-én rendezik a Vasvári Játékszín és a Nagy Gáspár Művelődési Központ szervezésében.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában