Elismerés

2020.03.21. 07:00

A Vas Népe Nívódíjasa: Tóth Gábor

A sportrovat munkatársa lett a Vas Népe 2020. évi Sajtó Nívódíjasa. A szerkesztőség titkos szavazáson döntött a díj odaítéléséről.

VN

Tóth Gábor húsz évvel ezelőtt gyakornokként került a szerkesztőségbe, először a hírrovatnál dolgozott, majd 2004-ben „igazolt át” a sportrovathoz

Fotó: Vn

Hagyományosan minden évben a sajtónap alkalmából adjuk át szerkesztőségünkben a Vas Népe Sajtó Nívódíját. A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben azonban az erre szervezett idei házi ünnepségünk sajnos elmaradt. Fontosnak tartjuk azonban, hogy olvasóinkkal is megosszuk szerkesztőségünk ez évi döntését: titkos szavazás alapján ugyanis Tóth Gábor, a sportrovat munkatársa érdemelte ki a Vas Népe 2020. évi Sajtó Nívódíját. Gábor húsz évvel ezelőtt gyakornokként került a Vas Népéhez.

Tóth Gábor húsz évvel ezelőtt gyakornokként került a szerkesztőségbe, először a hírrovatnál dolgozott, majd 2004-ben „igazolt át” a sportrovathoz
Fotó: Vn

 

A hírrovatban kezdett, éppen 16 éve, 2004-ben „igazolt át” a sportrovathoz, amelynek azóta is oszlopos tagja. Eleinte a foci volt a mindene; mindent tud a nemzetközi és a magyar topfutballról, de legalább olyan otthonosan mozog a Vas megyei labdarúgásban is. Óriási szerepet vállal abban, hogy hétről hétre nyomon követhessék olvasóink a megyei bajnokságokban, a kiscsapatoknál tört énteket. Természetesen idő közben nagyon is kiszélesedett a repertoárja, sok más sportággal is foglalkozik. A teljesség igénye nélkül: hosszú évek óta krónikása a Falco kosárlabda-, a Haladás futsalcsapatának, vagy éppen a megye jeles képviselőinek a küzdősportokban.

Nagy munkabírású, rengeteget és villámgyorsan dolgozik

Igen hosszú lenne a lista, ha mindent felsorolnánk, amikről Vas megye eredményekben is nagyon gazdag sportéletéből ő tudósít. Hiszen végtelenül nagy munkabírású, rengeteget és villámgyorsan dolgozik – és ez nagy kincs. Ezúton is gratulálunk Gábornak, munkájához további jó egészséget, erőt és sok sikert kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában