Újabb fejlemények a Hali komplexumról, nem csitulnak az indulatok

2020.10.20. 10:22

Kirúgták a műszaki vezetőt a sportkomplexumból, de legalább a támogatást megkapja a Hali

A város kifizeti a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft számára a korábban megszavazott 37.5 milliós támogatást. A szurkolók körében azonban nem csitultak az indulatok. Egy posztban írnak arról, hogy múlt héten sikeresen kisöpörtek egy pénzügyest a sportkomplexumból, tegnap reggel pedig a műszaki vezető is kirúgták.

VN

Haladás Sportkomplexum UT

Fotó: Unger Tamás

Ma délelőtt a szombathelyi városháza sajtóközlemény jutott el szerkesztőségünkbe, melyből kiderül, hogy a város kifizeti a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft számára a korábban megszavazott 37.5 milliós támogatást. A közleményt dr. Nemény András Szombathely MJV polgármestere, Szántó Erzsébet a Haladás VSE elnökségi tagja és klubmenedzsere, Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója és Kovács Cecília Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Kft. ügyvezetője jegyezte.

Hétfőn, azaz 2020. október 19-én közös egyeztetésen vettek részt a Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft., a Haladás VSE és az önkormányzat képviselői. Az egyeztetés eredményeként a korábban a megszavazott 37,5 millió forintos támogatáshoz kapcsolódó szerződést a felek a tegnapi napon aláírták, így ez a mai napon kifizetésre is kerül.

A felek kijelentik, hogy a jövőben az illetékes minisztériumnál az általuk használt létesítmény fenntartásához kapcsolódó költségek állami támogatása ügyében – lehetőségeikhez mérten – eljárnak.

Haladás 1919

A múlt heti Haladás-fórumot megszervező Haladás 1919 nevű szurkolói facebook-csoport ugyancsak hétfőn egy posztot tett közzé oldalán. A posztban többek között az olvasható, hogy múlt héten sikeresen kisöpörtek egy pénzügyest a sportkomplexumból, hétfőn reggel viszont villámgyorsan szárnyakat kapott a műszaki vezető. A szurkolók a nyilvános posztban azt kérdezik, hogy milyen hatásosan fogja ezt a szerepkört ellátni a sales event manager vagy esetleg a komplexum 19 napos ügyvezetője. (A sales event meneger a komplexumban jelenleg az egyik alpolgármester felesége – a szerk.)

 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1048295472259252&id=621529738269163

Kapcsolódó:

[embed]https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/sokkal-tobbet-segitett-a-szerdai-forum-a-haladasnak-mint-azt-gondoltak-4350724[/embed]

[embed]https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/maradhat-a-haladas-csapata-a-stadionban-4347535/[/embed]

[embed]https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/kozel-300-millio-forinttal-tamogatja-iden-is-a-kormany-a-szombathelyi-haladas-vse-t-3786150/[/embed]

[embed]https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/szamvetes-mire-hasznalta-fel-az-eltelt-tizenket-honapot-a-baloldali-varosvezetes-4344469/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában