Mesics Olívia

2020.10.16. 07:00

Új igazgatója van a szentgotthárdi Opelnek

Mesics Olívia igazgatja a szentgotthárdi Opelt hétfőtől. 1997-től munkatársa a cégnek, korábban helyettes gyár­igazgatóként és termelési igazgatóként is tevékenykedett.

Vas Népe

Mesics Olívia Fotó:

Forrás: VN

Fotó: Opel Szentgotthárd

Hétfőtől a szentgotthárdi születésű Mesics Olívia lesz az Opel Szentgotthárd Kft. új gyár­igazgatója. Elődje, Grzegorz Buchal majdnem ötéves szentgotthárdi megbízatását követően visszatér Lengyelországba. Mesics Olívia 1997-től dolgozik a szentgotthárdi motorgyárban, mostani kinevezését megelőzően a vállalat személyügyi igazgatója volt, előtte termelési igazgatóként és helyettes gyár­igazgatóként tevékenykedett. Szociológus, közgazdász, doktori végzettségét a Soproni Egyetem Széchenyi István Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskoláján szerezte.

Mesics Olívia
Fotó: Opel Szentgotthárd / VN

– Megtiszteltetésnek érzem, hogy ilyen felelősségteljes feladattal bízott meg a PSA Csoport. A legfontosabb feladat a jövőben az lesz, hogy ebben a kihívásokkal teli gazdasági környezetben mindent megtegyünk a szentgotthárdi gyár hosszú távú jövőjéért – nyilatkozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában