jótékonyság

2020.12.18. 07:00

A neves séf is vitt karácsonyfadíszeket – Két Farkas Richárd találkozott a Family Center jótékonysági karácsonyfájánál

Farkas Richárd vagyok – mondta bemutatkozáskor az egyik, Farkas Richárd vagyok – felelte a másik (nem rokonok); a tévéműsorokból ismert séf és a Family Center Szombathely igazgatója a mentőknek ajándékozandó fenyőnél találkoztak.

Merklin Tímea

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Farkas Richárd, az őriszentpéteri Pajta Bisztró séfje karácsony előtt kiemelten fontosnak tartja a jótékonyságot, ezért támogatja a kezdeményezést, hogy az üzletközpont minden hozott dísz után háromszáz forintot fizet be a Vas Megyei Mentésügyi Alapítvány számára, és pénzt is gyűjt a mellette lévő, rén­szarvas őrizte dobozban. Aki regisztrál, elküldve a díszítés fotóját a Family Center Szombathely e-mail-címére, nyereményjátékon is részt vehet, és harmincezer forintos ajándékutalványt nyerhet.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

Farkas Richárd ügyvezető igazgató kérdésünkre elmondta, hogy közel hatszáz dísz van már a mentők fáján, és szépen gyűlnek az adományok is, jelentős támogatásra számíthatnak a mentők, az átadás 22-én lesz. A fiatal séf huszonnégy díszt hozott a fára, mielőtt főzni ment „gyerekekkel, gyerekeknek” – erről pedig a szombati számunkban olvashatnak.

Kiemelt képünkön: Farkas Richárd sztárséf és Farkas Richárd ügyvezető igazgató a mentők karácsonyfája előtt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában