Gratulálunk

2021.03.18. 13:59

A Vas Népe munkatársa kapta a katasztrófavédelem Sajtó Nívódíját

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon minden évben Sajtó Nívódíj elismerésben részesül, a megyei sajtó egy arra érdemes munkatársa, idén Horváth Balázs a Vas Népe fotóriportere kapta ezt az elismerést.

Vaol.hu

Dr. Bognár Balázs tű. dandártábornok, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója nemzeti ünnepünk, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Sajtó Nívódíjat adományozott a katasztrófavédelem munkájáról a közvélemény folyamatos, pontos és hiteles tájékoztatásáért Horváth Balázsnak, a Vas Népe fotóriporterének.

A közel húsz esztendeje fotósként tevékenykedő Horváth Balázs, a Vas Népe napilap katasztrófavédelemmel kapcsolatos eseményeinek állandó fotósa, újságírója, legyen az protokolláris esemény, baleset vagy tűzeset. Az igazgatóság és a Vas Népe közös szervezésében 2020. júniusában útjára induló kilencven héten keresztül tartó „Mi vigyázunk rátok, Vasiak” című közös cikksorozat, a Vas megyében működő önkéntes tűzoltó egyesületeket bemutató fotók többsége is az ő nevéhez fűződik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában