Gyereknap 2021

2021.05.30. 14:00

Az ötéves Dávidnak nagy vágya teljesült – fotók

Hegedüs Dávid kutyás rendőr szeretne lenni. A megyei rendőr-főkapitányság bepillantást engedett a munkába.

Polgár Patrícia

20210526 gyermeknapi kívánság, rendőrkutya, Szombathely, Szendi Péter, Vas Népe

Fotó: Szendi Péter

Az ötéves kisfiú rendszeresen nézi a Mancs őrjárat című rajzfilmsorozatot a televízióban, kedvenc szereplője pedig Chase, a rendőrkutya. A mese kapcsán jött az indíttatás: ha felnő, kutyás rendőr szeretne lenni. Dávid anyukájával, Lajos Petrával és kétéves kishúgával, Hannával érkezett meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A program meglepetés volt a gyerekeknek, Petra korábban ment Dávidért az oviba, és csak annyit mondott neki, hogy elviszi egy helyre. Hatalmas volt az öröm, mikor megtudta: rendőrkutyával találkozhat.

Hanna és Dávid hamar megtalálták a közös hangot a rendőrség munkatársaival, mindenkivel könnyedén összebarátkoztak.

Elsőként „rabosították” a gyerekeket, aztán következett az igazi móka: Csizmazia Tamás címzetes rendőr törzs- zászlós, a Bűnügyi Technikai Osztály kutyavezetője bemutatta őket T-Dexternek, a nyomkövető kutyának.

A kutyás bemutató után még a szirénázó helyszínelő kisbuszba és egy „igazi” rendőr-személyautóba is beülhettek, „játékból” Dávid volt a sofőr.

Kiemelt képünkön: Dávid és Hanna Csizmazia Tamás és T-Dexter mellett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában