Hibaelhárítás

2021.10.10. 16:00

Nem lesz melegvíz-szolgáltatás Szombathely több utcájában

Mutatjuk, mely utcákban kell korlátozásra számítani.

vaol.hu

Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. az internetes oldalán lévő tájékoztatás szerint október 12-13-án hibaelhárítási munkálatokra kerül sor, amelynek időtartama alatt a szolgáltatás biztosítása műszakilag nem oldható meg, ezért az érintett területen várhatóan kedden reggel 8 órától, másnap, szerdán 20 óráig nem lesz melegvíz-szolgáltatás.

Az utcák, amelyet érint a korlátozás:

Apácai utca 2-14., Faludi F. utca 2-8., Faludi F. utca 9-15., Faludi F. utca 14-22., Kassák L. utca 3-7., Gazdag E. utca 1-13., Gazdag E. utca 2-8., Bakó J. utca 2-16., Kassák L. utca 11.

A közleményben megjegyezték a munkálatok időpontjának kiválasztásánál törekedek arra, hogy a szolgáltatási szünet ügyfelek a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon.

Mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a munkálatokhoz kapcsolódó üzemszünet a lehető legrövidebb ideig érintse a felhasználókat és mihelyt az műszakilag megoldható a szolgáltatást megkezdik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában