Vas megyei foci

2021.11.22. 12:25

Drámai végjáték után hozta el a három pontot a Lukácsháza otthonából a Vasvár – fotók, videó

A 15. fordulóval véget ért a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság őszi sorozata. A CVSE végzett az élen, másodikként zárt a Király, harmadikként a Sárvár. A bajnokság februárban folytatódik majd.

vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Schott Lukácsháza SE–Vasvár VSE 2–3 (0–1).

Lukácsháza, 100 néző, v.: Szabó I. Z.

Lukácsháza: Bán – Szentkúti, Vörös, Gombás, Takács (Lévai), Lengyel, Keresztényi (Németh N.), Németh Cs. (Dan), Osztrosits (Horváth M.), Gugcsó, dr. László. Edző: Sántha Szilárd

Vasvár: Tóth K. – Bíró, Varga A., Berta, Vincze, Fülöp, Elekes (Gotthárd), Dávid, Réfi, Pálla, Czövek. Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: Gugcsó, Dan, ill. Pálla, Varga A., Czövek.

Az első félidőben a vendégek akár több gólos vezetést is szerezhettek volna, de a szerencse és a kapus megmentette őket. A második félidőben megváltozott a játék képe, a Lukácsháza elkezdett futballozni, és ledolgozta kétgólos hátrányát. Ezután a házigazda ment előre, de a 93. percben a vendégek szereztek gól, ezzel el is dőlt a mérkőzés. A mérkőzés teljes képét nézve a döntetlen talán igazságosabb lett volna, de a szerencse amellé áll, aki többet tesz érte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában