Meghibásodás

2021.12.16. 15:22

Frissítve! Pénteken is Kelenföldig közlekednek és onnan is indulnak szombathelyi IC vonatok

A szombathelyi IC vonatok végállomása és kiinduló állomása Budapest-Kelenföld.

vaol.hu

Illusztráció!

17.07 -  Budapesten, a Keleti pályaudvaron nem működik a biztosítóberendezés. Emiatt a pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat. A vonat- és utasforgalom lebonyolítása érdekében jelentős változások vannak, a vonatok másik állomásról indulnak és érkeznek. A korlátozások pénteken is érvényben maradnak - közölte a mávinform.hu.

 

A szombathelyi IC vonatok végállomása és kiinduló állomása Budapest-Kelenföld.  

 

A BKK a vasúti menetjegyeket és bérleteket elfogadja:

- az M4-es metrón a Keleti pályaudvar és Kelenföld között,

- az M2-es metrón a Keleti és az Örs vezér tere között, 

- a H8-as HÉV-en az Örs vezér tere és Gödöllő között, 

- az 1-es villamoson a Puskás Ferenc stadion és Kelenföld vasútállomás között, továbbá

- a 97E, 169E buszjáratokon az Örs vezér tere és Rákos vasútállomás között. (Az autóbuszok a menetrendtől eltérően Rákos vasútállomás elnevezésű megállóban is megállnak). 

- A BKK 161E buszjáratán is érvényesek a vasúti jegyek, bérletek. Az autóbusz a menetrendtől eltérően Rákoscsaba felé megáll a Fővárosi Kertészet elnevezésű megállóhelynél, Örs vezér tere fel pedig Rákos vasútállomásnál.

 

A vonatpótló buszok  a Keleti pályaudvar melletti 30-as autóbusz végállomásától indulnak, Kőbánya felsőnél az Albertirsai útnál állnak meg, Rákosnál pedig a BKK megállóban. Rákos vasútállomáson az autóbuszok utascserét követően egyből indulnak vissza a Keleti pályaudvar felé.

 

Előzmény:

15. 20 - A GYSEV Zrt. tájékoztatása szerint a Szombathely felől Győrön át közlekedő InterCity vonatok Budapest-Keleti pályaudvar helyett Kelenföldig közlekednek és onnan indulnak.

A késés jelentős! 

A Mávinform azt is közölte, hogy a A BKK a vasúti menetjegyeket és bérleteket elfogadja az M4-es metrón a Keleti pályaudvar és Kelenföld között, az M2-es metrón a Keleti és az Örs vezér tere között, a H8-as HÉV-en az Örs vezér tere és Gödöllő között, továbbá az 1-es villamoson a Puskás Ferenc stadion és Kelenföld vasútállomás között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában