Kalandsziget

2022.07.30. 17:56

Az ön gyermeke is ott volt? Keresse képgalériánkban! Kalózok, grófok és egy szomorú királykisasszony a Csónakázó szigetén

Kikapcsolódni, szórakozni hívta a családokat szombat délután a Csónakázótó szigetére az Agora Savaria Nonprofit Kft. Szervezésükben a város egyik legzöldebb területén bábszínház, kalózparti és táncbemutató is várta a gyerekeket.

Tóth Kata

Forrás: Cseh Gábor

A Bábakalács Bábszínház papírszínházi produkciója, A szomorú királykisasszony kezdte az előadások, bemutatók sorát. Aki ott volt, végigkövethette „az aranyszőrű táncos bárány és a hozzáragadott falu népe, valamint a szomorú királykisasszony megvigasztalására összegyűlt királyfik, grófok és más atyafiak tanulságos történetét.” Tóth Viki kalózpartiba, a Kereplő Színház pedig újra bábszínházba hívta a gyerekeket: a Csizmás kandúr mesében is számítottak a közreműködésükre. Dombi Richárd capoeira-edző az energikus brazil harcművészetet népszerűsítette. Párhuzamosan kötél akadálypályán, középkori és ókori, valamint kompetenciafejlesztő játékokban próbálhatták ki magukat. Ezek mellett kézműves foglalkozásokban mélyedhettek el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában