Megváltozott mintavétel

2023.01.12. 17:19

Figyelem: változás a VASIVÍZ ZRt. laboratóriumban

Megváltozott a mintavétel, mintafogadás, a mintafeldolgozás és az eredménykiadás rendszere a VASIVÍZ ZRt. laboratóriumában.

VN

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

A szolgáltató arra hívja fel a figyelmet: külsős megrendelő partnereik mintáit hétfőn és kedden, előzetes időpontkérést követően fogadják 8.00 - 13.30 óra között.  Pénteki napokon a Laboratórium külsős megrendeléseket nem fogad, így sem e-mailben, sem személyesen, sem telefonon nem elérhető el.

Szakács-Boromisza Eszter titkárságvezető érdeklődésünkre közölte: a VASIVÍZ ZRt. szombathelyi Szennyvíztisztító telephelyén, az Újvilág utcában található laboratóriuma az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően mintegy 600 négyzetméteren, a kornak megfelelő, modern műszerekkel, eszközökkel felszerelten víz, szennyvíz illetve szennyvíziszap vizsgálatokat végez.

A laboratóriumban folyamatosan felügyelik a vízellátást és szennyvíztisztítást vízminőségi, technológiai és környezetvédelmi szempontból, továbbá lakossági és nem lakossági megkeresésekre is végeznek vizsgálatokat. Elsősorban Vas vármegye területén igyekszik kiszolgálni a vállalkozások – többek között ásványvíz palackozók, fogorvosok, vendéglátó egységek - igényeit. A magánszemélyek elsősorban a kerti kútjuk vízminőségével kapcsolatos vizsgálatokat rendelnek, a víz fogyaszthatósága és egyéb - öntözés, állat itatás - felhasználása okán.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában