Helyi közélet

2023.06.07. 13:46

Harminc és tíz éve szolgálnak tűzoltóként Vasban - Szolgálati jelet kaptak

Dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át a dr. Pintér Sándor belügyminiszter által adományozott szolgálati jeleket kedden Szombathelyen.

VN

Feladatai kiemelkedő teljesítéséért 30 év szolgálat után Horváth Tibor tűzoltó ezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi felügyelője, 10 év után Déri Zoltán tűzoltó törzsőrmester, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója, Horváth Tamás tűzoltó őrmester, a Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója, Szabó Balázs tűzoltó hadnagy, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnoka, Szűcs-Bakonyi Tamás tűzoltó őrmester, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója és Takács László Attila tűzoltó törzsőrmester, a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelője kapott szolgálati jelet - értesült lapunk a katasztrófavédelmi igazgatóság honlapjáról. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában