Program

2023.08.03. 14:04

A leghangosabb motorostalálkozó Sárváron

Augusztus 3-tól 5-ig rendezik meg Sárváron a Vármeeting Nemzetközi Motoros és Rockfesztivált Sárváron. Idén, már huszonkettedszer.

Horváth László

Forrás: VN-archív

Augusztus első hétvégéjén Sárváron ismét a rock és sok száz motor, kamion. A XXII. Vármeeting Nemzetközi Motoros Találkozó és Rockfesztivál már csütörtökön elkezdődött. A buli pénteken folytatódik, este hattól fellép az Omen, majd a Depresszió, a Tankcsapda, valamint éjféltől a szombathelyi banda, a Zafír Acoustic. 

- Gőzerővel készülünk a pénteki koncertünkre – mondta megkeresésünkre Kovács Ervin, a formáció gitárosa.  – A zenekarunk, a Lord egykori dobosával, Paksi Jánossal bővült. Kifejezetten rockzenét játszunk majd, saját dalokkal, feldolgozásokkal. 

Szombaton 18 órától zenél a Lord, az Ossian, valamint a Road.  

Motoros és kamionos felvonulás 15 órakor, a Sárvár Aréna parkolójából indul. Útvonal: Sárvár-Sótony-Kám-Ikervár-Sárvár (45 kilométer). A részvétel ingyenes, regisztrálni nem kell, és nincs korlátozás se létszámra, se motortípusra. A felvonuláson csak rendszámos motorkerékpárral lehet részt venni. Bukósisak viselése, valamint a KRESZ szabályainak betartása kötelező. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában