vaol.hu podcast
2023.08.20. 10:00
Saját malmában őrli a búzát, amit otthonában süt meg - Beszélgetés Bodorics Pállal
Horváth László
Fotó: Szendi Péter
Megírtuk, augusztus 20., az államalapítás, mellett az új kenyér ünnepe is. Főleg akkor, ha a cipó a saját termesztésű búzából, a saját malomban megőrölt lisztből készül, és az a saját kemencében sül meg. Pont úgy, ahogy ez Bodorics Pál, chernelházadamonyai gazdálkodónál történik.
Hallgassa meg a beszélgetést!
vaol.hu podcast
- Beszélgetés egy friss diplomás fiatallal, Bársony Dániellel
- Podcastajánló - Művészetisek kiállítása Szombathelyen
- A zene fontossága - Beszélgetés Borhi Ágnessel, a Bartók Béla zeneiskola igazgatójával
- Ujvári-Klőer Helga: a fogakat nem időre mossuk, hanem tisztára
vaol.hu podcast
- Beszélgetés egy friss diplomás fiatallal, Bársony Dániellel
- Podcastajánló - Művészetisek kiállítása Szombathelyen
- A zene fontossága - Beszélgetés Borhi Ágnessel, a Bartók Béla zeneiskola igazgatójával
- Ujvári-Klőer Helga: a fogakat nem időre mossuk, hanem tisztára
- Ne legyen kifogás: figyeljünk önmagunkra, az egészségünkre!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre