Tavalyi siker után újra

2023.11.21. 12:37

A férfiakat ünnepelték Szalafőn

A tavalyi év sikere után idén ismét Férfinapot tartottak az őrségi településen. A szervezők a Közösségi Idő Szalafőért Egyesület Hölgy tagjai voltak, akik a közösségi programjaink aktív és nélkülözhetetlen szereplői.

Tóth Judit

Forrás: VN

Németh-Markó Viktória közművelődési szakembertől megtudtuk: az elmúlt évben szerveztek először Férfinapot hagyományteremtő szándékkal. A hölgyek a rengeteg pozitív visszajelzésnek köszönhetően úgy döntöttek, hogy idén is meglepik az urakat. A Férfinap előkészületeiben és lebonyolításában nagy szerepet vállaltak a Közösségi Idő Szalafőért Egyesület tagjai, akik finomabbnál- finomabb falatokkal, süteményekkel, mókával és kacagással várták a meghívott vendégeket a Faluházba. 

A szervezők műsorral is készültek: versekkel, vetítéssel, énekkel szórakoztatták a megjelentek, majd megbecsülésük jeléül elismeréseket adtak át. Ezeket olyan személyek kapták, akik az adott évben férfiként leginkább öregbítették a település hírnevét, illetve példamutató közösségi emberek. Az életmű díjat Bali László kapta, az elismerő oklevelet pedig Forján Róbert vehette át.  Az este nagyon jó hangulatban telt, mindenki nagyon jól érezte magát. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az urak - viszonzásképpen - már gőzerővel készülnek és ötleteket gyűjtenek a jövő évi Nőnapra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában