Aktuális témákról

2023.11.26. 14:19

Kisvárosi polgármesterek találkoztak Csepregen

Rendszeresen találkoznak és vitatják meg az aktuális témákat a vasi kisvárosok vezetői. Ezúttal Csepregen adtak egymásnak randevút.

Horváth László

A városvetetők és a jegyzők a csepregi polgármesteri hivatalban

Forrás: Dr. Tarsoly Ádám

A házigazda csepregi polgármester és jegyző mellett büki, a répcelaki, jánosházai, a vasvári, valamint az őriszentpéteri városvezetők is megjelentek a csepregi vinotékában, majd a találkozó a hivatal dísztermében folytatódott, végezetül Maximovics Veronika intézményvezető mutatta be a nyáron átadott új bölcsődét, a felújított óvodát. 

A polgármesterek beszámoltak egymásnak a településen befejeződött, illetve jelenleg is tartó beruházásokról. Szó esett a közétkeztetésről, a víziközmű-vagyon sorsáról. Fontos téma volt, hogy ismét kiírják a Magyar falu program, valamin a TOP Plusz újabb körös pályázatait. Ezáltal további helyi programokat szervezhetnek, de juthat forrás a járdák-, utaké továbbá intézmények felújítására is. Mindezek gyakorlati megvalósításáról is egyeztettek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában