Helyi közélet

2024.01.23. 13:00

Adományt gyűjtenek Sárváron

A sárvári kötődésű Dolorosa Alapítvány újabb adománygyűjtő akciót hirdetett, ezúttal a Megygyeserdei Menedék Alapítvány állatorvosi költségeit szeretnék támogatni.

Vaol.hu

– Az új év első hónapjaiban sokan gondolhatják úgy, hogy az ajándékba kapott kisállatokat nem tudják gondozni, így lemondanak róluk. Ezért érezzük fontosnak felhívni a figyelmeteket a Meggyeserdei Menedék Alapítvány állatorvosi költségeit támogató kampányunkra, ami havi szinten 1 millió forintos kiadást jelent számukra – hívja fel a figyelmet akciójára az alapítvány. A Meggyeserdei Menedék állatmenhelye a Kemenesalján, valamint a sárvári, sümegi és devecseri kistérségekben befogott, megmentett, gyepmesteri telepre került állatok életminőségének javítását, rehabilitációját és gazdihoz juttatását tűzte ki céljául. Munkájukat akár a Dolorosa Alapítvány honlapján keresztül is, egész éven át lehet támogatni. Az összegyűlt adományokból a felmerülő állatorvosi költségek egy részét fedezik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában