Micsoda luxus

2024.02.28. 13:53

Megnyílt Sárváron Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája - fotók

Vaol.hu

Forrás: Melea - The Health Concept

A Melea – The Health Concept Sárvár új ötcsillagos szállodája egyedi, új holisztikus koncepciójával az „élethosszig tartó optimális aktivitás” (LLOA) elérésében támogatja vendégeit. A hotel 83 erkélyes szobával és lakosztállyal várja ügyfeleit, akik 4, 7 és 10 napos csomagok közül választhatnak. A Melea nemzetközi szinten is kiemelkedő egészségügyi és szépségipari szolgáltatásokkal szolgálja ki a vendégek minden igényét. 

Az érkezést követően a vendégek egyéni konzultációkon vesznek részt a szálloda egészségügyi szakembereivel, majd ezeket követően személyre szabott kezelési javaslatokat kapnak, a dietetikussal történő konzultáció után egyedi étrendet, a fizikoterapeutával történő egyeztetés után pedig egyedi sport programtervet kapnak.

Forrás: Melea - The Health Concept

 A gasztronómiai koncepciót a Melea dietetikus szakembere és séfje alkotta meg közösen, saját, egyedi menürendszert kialakítva. A rendszer lefedi a legtöbb dietetikai vendégigényt, a napi szinten változó menü szezonális alapanyagokra épít. A kialakított négy menücsoport a vegán étrend, a kímélő étrend (amely nem tartalmaz puffasztó ételeket), a megengedő étrend, vagy más néven „mediterrán menü” (amely tartalmaz olajos magvakat, tésztát, halat, tenger gyümölcseit, szárnyasokat), és a normál étrend (amely például tartalmaz vöröshúsokat és vajat is).

A Melea – The Health Concepttel valami igazán egyedit, hazai és nemzetközi szinten is különlegeset alkottunk. Napjainkban gyakori probléma a kiégés, a túlzott stressz, vagy egyszerűen a megfelelő iránymutatás hiánya, ami a testi, lelki és szellemi egyensúly harmóniája. Mi a Meleában erre adunk valós megoldásokat, minden vendégünket személyre szabott, egyedi programtervvel támogatva. Holisztikus koncepciónk egyesíti a tudatos gasztronómiát, a szépség- és egészségmegőrzést, a mentális és lelki fejlődés lehetőségét. Úgy gondolom, hogy a Melea – The Health Concept egy új turisztikai szegmens előfutára a hazai piacon, amely nemcsak a hazai, hanem a külföldi látogatók számára is kifejezetten vonzó

– mondta Alfred Hackl, a Melea – The Health Concept igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában