Választások 2024

2024.04.17. 07:00

Két egyesület színeiben - Bemutatjuk a celldömölki képviselőjelölteket

A Cselekvő Összefogással Celldömölkért Egyesület és az Együtt Celldömölk Városért Egyesület jelöltjeként indul a június 9-én megtartandó polgármester-választáson – jelentette be Fehér László polgármester, bemutatva a két egyesület képviseletében, támogatásával induló képviselőjelölteket is.

Ölbei Lívia

Két egyesület jelöltjei. Középen Fehér László polgármester

Forrás: VN

– Képviselőjelölti csapatomban régi és új személyek is vannak. A tapasztalat mellett a fiatalok lendülete együttesen adják a garanciát arra, hogy a következő öt évben ezzel a csapattal építsük tovább városunkat az itt élők érdekében. A közös út a közös siker – hangsúlyozta Fehér László. 

A két egyesület képviselőjelöltjei: Enyingi Áron, a Vas Vármegyei SZC Eötvös Loránd Szakképző Iskola igazgatója; Gasztonyiné Fódi Zita, a Celldömölki Városi Óvoda volt vezetője, jelenleg is a képviselő-testület tagja, a Humán Szolgáltatások Bizottsága elnöke; Hencz Kornél vállalkozó, sportvezető, a város jelenlegi alpolgármestere; Karádi Mihály nyugalmazott mentőápoló, jelenleg is képviselő, a Városfejlesztési, Költségvetési és Jogi-Ügyrendi Bizottság elnöke; dr. Kovács Zoltán háziorvos, jelenleg is a képviselő-testület tagja, a város alpolgármestere; Marics Sándorné vállalkozó, jelenleg is képviselő, bizottsági tag; Nagy Zoltán, a Népjóléti Szolgálat igazgatója; Pesti Arnold, a Celldömölki Városi Általános Iskola tanára, a Soltis Lajos Színház elnök-igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában